Gemeenschappelijke ruimtes


GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

 Het oude Café


Beneden in het voorhuis bevindt zich een grote eet-/zitruimte met kitchenette voorzien van inductieplaatje, magnetron met ovenfunctie, koffiezetapparaat, waterkoker en servies.

Opkamer

 

De opkamer wordt gebruikt als leeskamer en studieruimte en is eveneens geschikt als eetkamer voor een wat grotere gezelschap.

 

De opkamer grenst aan het oude café.

Pantry eerste verdieping


Voor kamers twee en drie is op de eerste verdieping een ruime zit-/werkruimte met kitchenette eveneens voorzien van inductieplaatje, magnetron met ovenfunctie, koffiezetapparaat, waterkoker en servies.

Boventerras


Het ruime (60m²), boventerras op de eerste verdieping van de boerderij is gelegen op het westen. Dit terras wordt gebruikt door de gasten van kamers twee en drie en door de gasten van de suite.

Voorterras


Rondom het voorterras is door de gemeente een geluidsscherm geplaatst teneinde de geluidsdruk weg te nemen. Dit fraaie voorterras ligt op het zuiden en is een aangename plek om te verpozen in de voor- en najaarszon.

Hooimijt / Bibliotheek


De oude hooimijt, een separaat gebouw, herbergt nu een bibliotheek met Frans-, Engels- en Nederlandstalige boeken waar de gasten in overleg gebruik van kunnen maken.