Langer verblijf

Het is ook mogelijk om voor een wat langere periode in onze B and B te verblijven met name als u wat langer in de omgeving wilt verpozen, enige tijd in de buurt moet werken of een cursus volgt. Ook voor overbrugging van een periode van verbouwing of verhuizing is het mogelijk in onze B and B te verblijven. Uiteraard blijft het een B and B en is het geen kamerverhuur bedrijf of woonverblijf. Daarom is het altijd per maand opzegbaar, zowel door de huurder als door de verhuurder.  

Kamer een en twee zijn daarbij geschikt voor twee personen.

Ook kamer vier en vijf, boven de stal , zijn geschikt voor twee personen. Er is aangrenzend een ruime eetruimte met keuken en zitgedeelte die voor de huurders van beide kamers boven beschikbaar is. Dit maakt het geheel boven de stal aantrekkelijk voor mensen die het als geheel tijdelijk willen huren.Er is een deur naar het aangrenzende terras gemaakt.


Voor deze langere periode is in principe geen ontbijt inbegrepen. Voor langer verblijf zijn speciale prijzen mogelijk die in overleg kunnen worden afgesproken ( afhankelijk van de duur van het verblijf).