Lang verblijf


LANG VERBLIJF


 

Het is mogelijk om voor langere periode in B&B De Gouden Heuvel te verblijven, bijvoorbeeld als u langer in de omgeving wilt verpozen, in de buurt moet werken of een cursus volgt of ter overbrugging van een periode van verbouwing/verhuizing.


Uiteraard blijft B&B De Gouden Heuvel een B&B en is het géén kamerverhuurbedrijf of woonverblijf. Daarom is het altijd per maand opzegbaar, zowel door de huurder als door de verhuurder.


Kamer 1 en 2 in het voorhuis en de suite zijn voor een langer verblijf uitermate geschikt.


 


SPECIALE BUITENLANDSE GASTEN


 

Door toeval hebben wij een aantal Zuid-Afrikaanse gasten gehad, die naar Nederland kwamen om te werken en later ook te gaan verblijven voor langere periode, na voltooide immigratie. De laatste jaren hebben wij zo regelmatig deze Zuid-Afrikaanse gasten kunnen helpen bij de eerste integratie. Een aantal hebben met ons en de nieuwe gasten een goede relatie gehouden.


Wij staan daarom open voor mensen die hun eerste periode in Nederland graag met enige ondersteuning onzerzijds willen beginnen.


Verder zijn wij ook ervaren in het begeleiden van buitenlandse gasten die in Den Bosch of in de buurt komen voor studie of stage, bijvoorbeeld voor hun masters diploma. Regelmatig hebben wij studenten uit Spanje en ook elders, enige maanden als gast gehad.


Deze gasten kunnen dan bij ons tijdelijk worden ingeschreven omdat zij vaak een tijdelijk inschrijfadres in Nederland nodig hebben i.v.m. een vereist BSN nummer.


 

PRIJZEN LANG VERBLIJFPrijzen voor lang verblijf worden in onderling overleg afgesproken en zijn afhankelijk van de duur van het verblijf en het aantal personen.
Deze prijzen zijn exclusief elektriciteit.

 

Voor meer informatie en beschikbaarheid:
tel.: +31 (0)6 123 69880 of email:  brokgoud@gmail.com