Kamers & Prijzen


KAMERS & PRIJZEN


 

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer/wc. De twinkamers hebben een tweepersoonsbed dat gedeeld kan worden in twee aparte bedden (boxspring). In de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond en verdiepingen vindt u de zit-/eetkamers met keukenvoorzieningen, waar de gasten zelf  ontbijt, lunch of diner kunnen bereiden.


WIFI is aanwezig.


Samen met de andere gasten kan eveneens gebruik gemaakt worden van het voorterras, de tuin en het ruime op het westen gelegen terras (60m²) op de eerste verdieping van de voormalige stal.


Minimum verblijf: 2 nachten.

Genoemde prijzen zijn in euro’s,  inclusief BTW en  toeristenbelasting.
Prijswijzigingen voorbehouden.
Prijzen per maand op aanvraag.

Prijzen feestdagen (Kerst,  Oud & Nieuw en carnaval) op aanvraag.
Prijzen zijn gebaseerd op uitsluitend logies.


 

Voor meer informatie en beschikbaarheid:

email: brokgoud@gmail.com  of bel: +31 (0)6 123 69880
KAMER 1 - THE FRONT ROOMKamer 1 is een twinkamer  (tweepersoonsbed dat gedeeld kan worden in twee aparte bedden) in het voorhuis van de boerderij op de begane grond, met eigen douche/wc en zitgedeelte. De kamer grenst aan de gemeenschappelijke ruimte met kitchenette.KAMER 2 - THE SUNSET ROOMKamer 2 is een ruime twinkamer (tweepersoonsbed dat gedeeld kan worden in twee aparte bedden) van 35m² met zitgedeelte in het voorhuis op de eerste verdieping. Deze kamer beschikt ook over een ligbad.


Twee ramen geven uitzicht over het naast het huis gelegen land met pony’s en koeien. Zoals de naam al zegt kunt u de zonsondergang vanuit deze kamer prima zien.


De gasten van Kamer 2 kunnen samen met de gasten van kamer 3 gebruik maken van de aangrenzende ruime zit-/werkruimte met kitchenette eveneens voorzien van inductieplaatje, magnetron met ovenfunctie, koffiezetapparaat, waterkoker en servies.


Hier is ook de toegang tot het boventerras.

KAMER 3  -  THE TREE ROOMKamer 3 is een tweepersoonskamer in het voorhuis op de eerste verdieping met eigen douche/wc. De kamer biedt  uitzicht op de monumentale lindebomen aan de zuidoostkant van de boerderij.


De gasten van Kamer 3 kunnen samen met de gasten van kamer 2 gebruik maken van de aangrenzende ruime zit-/werkruimte met kitchenette eveneens voorzien van inductieplaatje, magnetron met ovenfunctie, koffiezetapparaat, waterkoker en servies.


Hier is ook de toegang tot het boventerras.